VAN PELT DELICATESSEN

VAN PELT DELICATESSEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 223 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Van Pelt Delicatessen. Meer weten? Ontdek meer

30 jul 2022 om 0:15 Het was een cadeautje om te ontvangen. Keurig verpakt en je merkte echt dat alles vers was. Kregen ook bij ieder broodje nog een kleine salade. Netje op tijd bezorgd en zelfs later nog een broodje toevoegen was geen probleem. Wij bestellen zeker nog
14 jul 2022 om 17:47 Lekker broodje gezond
6 jul 2022 om 16:42 Eten was netjes en netjes. lekker warm broodje. Volgende keer bestel ik weer. Dank aan allen
13 jun 2022 om 12:45 Prima broodje maar zou iets goedkoper kunnen
28 mei 2022 om 15:22 Zat helaas een haar in me broodje, krijg gelukkig me geld terug waren wel erg vriendelijk
27 mei 2022 om 16:55 Perfect perfect perfect!!!
24 mei 2022 om 15:24 Super verse broodjes en een snelle bezorging. Top!
6 mei 2022 om 13:36 Bezorger heel vriendelijk. Alles wat je krijgt is van goede kwaliteit en vers. Wel is men steeds minder gaan geven voor dezelfde prijs. Bij het ontbijtpakket zat eerst ook een salade, zalm, noten, veel meer kaas en veel meer ham, nu niet meer helaas.
3 mei 2022 om 15:43 Broodjes waren rijk belegd en alles was supervers! Waar voor je geld.
30 apr 2022 om 17:42 Uitstekende prijs kwaliteit verhouding alle onderdelen van de broodjes waren kakelvers
28 apr 2022 om 18:18 Lekker eten, alleen er zat wel een haar in onze salade.
22 apr 2022 om 13:31 Top