VAN PELT DELICATESSEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 233 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Van Pelt Delicatessen. Meer weten? Ontdek meer

28 okt 2022 om 17:04 Verkeerd eten ontvangen, toen ik terug belde reageerde niemand. Kreeg een verkeerd en dit kon ik dus niet eten tijdens me pauze
24 okt 2022 om 14:26 Top.
21 okt 2022 om 14:26 Heerlijk eten, lekker verse salade bijgeleverd. Op gevraagde tijd geleverd
24 sep 2022 om 12:38 Hoeveelheid valt erg tegen tov prijs die je betaalt. Vier broodjes, klein flesje bubbels en kleine sapjes met wat beleg voor toch een behoorlijk bedrag bij elkaar. Kwaliteit verder prima.
22 sep 2022 om 13:21 Zoals altijd lekker, alleen jammer dat ze de ham op mijn croissantjes waren vergeten. Heb daar toch 1,50 voor betaald. Maar goed op naar de volgende keer bestellen
16 sep 2022 om 14:23 Eten was heerlijk
6 sep 2022 om 11:52 Een gedeelte van mijn bestelling was niet leverbaar. Ik werd hier direct over gebeld en er werden verschillende oplossingen geboden. De aangegeven bezorgtijd was een uur, maar met een half uur was het al geleverd. Super goede service en altijd lekker
2 sep 2022 om 12:08 Heerlijke broodjes! Ook nog extra salade bij gekregen
30 jul 2022 om 0:15 Het was een cadeautje om te ontvangen. Keurig verpakt en je merkte echt dat alles vers was. Kregen ook bij ieder broodje nog een kleine salade. Netje op tijd bezorgd en zelfs later nog een broodje toevoegen was geen probleem. Wij bestellen zeker nog
14 jul 2022 om 17:47 Lekker broodje gezond
6 jul 2022 om 16:42 Eten was netjes en netjes. lekker warm broodje. Volgende keer bestel ik weer. Dank aan allen
13 jun 2022 om 12:45 Prima broodje maar zou iets goedkoper kunnen